TEAM

Would you like to know more about animation? Perhaps even meet some of our rare breed animators? Come by our office to enjoy cup of coffee with some of the best views of Stockholm.

Who is Vincent?

Vincent Kristoffersen är mannen som brinner för kvalité. Oavsett om det är på första mötet eller vid leverans av färdig film, gör han allt för att din upplevelse med Adme blir så bra som möjligt. Vincent inspireras av att höra när våra filmer överträffar kundernas krav, behov och förväntningar.

Vincent Kristoffersen

Head of sales

Who is Simon?

Simon Hedberg är Admes ansikte utåt. Med ett konstant leende på läpparna kan du stöta på honom på nätverksträffar och mingel såväl som med strategier för storslagna vision boards. Simon har alltid ett ess i rockärmen och brinner för att båda ta Adme och er verksamhet på resan förbi konkurrenterna.

Simon Hedberg

CEO

Who is Rickard?

Rickard Bengtsson är spindeln i nätet som väver samman projektledning, produktion och produktionsteam. Med stor passion för skapandet och fokus på att förädla budskap är Rickard en stabil kontaktpunkt ni tryggt kan luta er mot för råd längs vägen.

Rickard Bengtsson

Creative Director

Who is Birgitta?

Birgitta Kraft är sannerligen en kraft att räkna med. Med över 25 års erfarenhet i branschen och spetskompetens inom IT och Life Science är hon en trygg partner man kan förlita sig på. Hon vägleder er från ett tidigt skede och har lärt sig den byråkratiska akrobatiken för att hitta vägarna som leder rätt.

Birgitta Kraft

Account Manager

Who is Martin?

Martin Hjellström är det tekniska geniet från de värmländska skogarna. Med reklambranschen i bagaget har han en förmåga att djupdyka och fiska upp guldkornen i varje utmaning kombinerat med ett öga för grafisk formgivning i mikroskopisk detalj.

Martin Hjellström

Animator & Illustrator

Who is Kajsa?

Kajsa Råsten är Admes estetiska orkan. Med erfarenhet från Hyper Island, Nackademin och Konstskolan Basis brinner hon för att hitta nya, kreativa svar på varje frågeställning och utmaning. Inget projekt är för litet eller för stort för att ge den extra gnutta kärlek som behövs för att skapa något riktigt fantastiskt!

Kajsa Råsten

Animator & Illustrator

Who is Annsofie?

Annsofie Isaksson är förman på Adme-maskineriet. Hon ser till att kassaflödet flyter på och utbetalningar sker i tid och dit dem ska. Snabbt och metodiskt.
Henne kan du vända dig till vid frågor om ekonomi eller fakturor.

Annsofie Isaksson

Economy

Who is Niclas?

Niklas Folkesson är Admes katalysator för personlig- såväl som affärsutveckling. Som senior konsult specialiserad inom kulturförändring för lednings- och arbetsgrupper lyfter vi tillsammans blicken och ser till att Adme blir så mycket mer än bara ett produktionsbolag med nöjda kunder.

Niclas Folkesson

Chairman

Would you like us to contact you?

Namn *

Företag *

E-post *

Telefonnummer

Headquaters

Skrapan, 22nd floor

Götgatan 78

118 30 Stockholm

Billing address

C/O Salcinvest

Kullagatan 8

252 20 Helsingborg