TEAM

Vill du veta mer om animerad företagsfilm eller oss som produktionsbolag? Kom upp till oss i Skrapan på en kaffe med Stockholms bästa utsikt som dopp.

Vem är Vincent?

Vincent Kristoffersen är mannen som brinner för kvalité. Oavsett om det är på första mötet eller vid leverans av färdig film, gör han allt för att din upplevelse med Adme blir så bra som möjligt. Vincent inspireras av att höra när våra filmer överträffar kundernas krav, behov och förväntningar.

Vincent W. Kristoffersen

Affärsutvecklare

Vem är Simon?

Simon Hedberg är Admes ansikte utåt. Med ett konstant leende på läpparna kan du stöta på honom på nätverksträffar och mingel såväl som med strategier för storslagna vision boards. Simon har alltid ett ess i rockärmen och brinner för att båda ta Adme och er verksamhet på resan förbi konkurrenterna.

Simon Hedberg

VD

Vem är Rickard?

Rickard Bengtsson är spindeln i nätet som väver samman projektledning, produktion och produktionsteam. Med stor passion för skapandet och fokus på att förädla budskap är Rickard en stabil kontaktpunkt ni tryggt kan luta er mot för råd längs vägen.

Rickard Bengtsson

Creative Director

Vem är Birgitta?

Birgitta Kraft är sannerligen en kraft att räkna med. Med över 25 års erfarenhet i branschen och spetskompetens inom IT och Life Science är hon en trygg partner man kan förlita sig på. Hon vägleder er från ett tidigt skede och har lärt sig den byråkratiska akrobatiken för att hitta vägarna som leder rätt.

Birgitta Kraft

Säljare

Vem är Martin?

Martin Hjellström är det tekniska geniet från de värmländska skogarna. Med reklambranschen i bagaget har han en förmåga att djupdyka och fiska upp guldkornen i varje utmaning kombinerat med ett öga för grafisk formgivning i mikroskopisk detalj.

Martin Hjellström

Animatör & Illustratör

Vem är Kajsa?

Kajsa Råsten är Admes estetiska orkan. Med erfarenhet från Hyper Island, Nackademin och Konstskolan Basis brinner hon för att hitta nya, kreativa svar på varje frågeställning och utmaning. Inget projekt är för litet eller för stort för att ge den extra gnutta kärlek som behövs för att skapa något riktigt fantastiskt!

Kajsa Råsten

Animatör & Illustratör

Vem är Annsofie?

Annsofie Isaksson är förman på Adme-maskineriet. Hon ser till att kassaflödet flyter på och utbetalningar sker i tid och dit dem ska. Snabbt och metodiskt.
Henne kan du vända dig till vid frågor om ekonomi eller fakturor.

Annsofie Isaksson

Ekonomi

Vem är Niclas?

Niklas Folkesson är Admes katalysator för personlig- såväl som affärsutveckling. Som senior konsult specialiserad inom kulturförändring för lednings- och arbetsgrupper lyfter vi tillsammans blicken och ser till att Adme blir så mycket mer än bara ett produktionsbolag med nöjda kunder.

Niclas Folkesson

Ordförande

Vill du bli kontaktad?

Namn *

Företag *

E-post *

Telefonnummer

Huvudkontor

Skrapan våning 22

Götgatan 78

118 30 Stockholm

Faktureringsadress

C/O Salcinvest

Kullagatan 8

252 20 Helsingborg