Vår Process

Vår unika arbetsprocess garanterar att vi alltid kan leverera i tid - till fast pris.
Den tydliga strukturen underlättar för dig som kund så att vi tillsammans kan fokusera på kvalité och kreativitet - från första mötet till färdig leverans. Det är vår process som särskiljer oss från andra produktionsbolag i Stockholm.

1. Behovsanalys

Det första steget i ett projekt är att vi tillsammans genomför en behovsanalys. Syftet är komma fram till och konkretisera mål, vilka förväntningar som finns och vad projektet ska innehålla.

2. Ramverk

Vi tolkar behovsanalysen och sätter upp ett ramverk för att spetsa till budskapet. Syftet är att sätta upp ett par grundläggande riktlinjer som ska styra innehållet.

Det gör att vi kan lägga en stabil grund som hjälper oss att nå de uppsatta målen för projektet.

3. Förproduktion

Förproduktionen är en viktig grundsten i alla filmproduktioner.

I det här steget börjar de första beståndsdelarna skapas. Vi skriver manus, sätter den visuella stilen och tar fram förslag på berättarröst. Ni får se utvalda stillbilder från den kommande filmen för säkerställa att vi är på rätt väg.

4. Bildmanus

Bildmanuset ger en tydlig överblick på hela filmen från start till slut. Skisser från varje scen visas tillsammans med text från manuset och en beskrivning av händelseförloppet.

Det är viktigt att inte fastna i detaljnivå eller färgval, utan här fokuserar vi vad som ska hända i filmen..

5. Röstinspelning

Nu är förproduktionen klar och det är dags för röstinspelning. Valet av röst kan ibland vara svårt, men vi hjälper till att hitta rätt skådespelare som speglar ert varumärke.

Tillsammans med er som kund ger vi regi och instruktioner direkt under inspelningen för att inläsningen ska bli precis som vi har tänkt.

6. Produktion

Själva produktionen av filmen börjar med att allt från karaktärer till moln och träd i bakgrunden illustreras.

Med röstinspelningen på plats kan vi sätta igång att animera och blåsa liv i filmen. Musik och ljudeffekter adderas därefter för att förstärka upplevelsen ytterligare.

7. Leverans

Hela vår process från behovsanalys till leverans tar 6 veckor. I sista steget levereras en färdig animerad informationsfilm som vi alla stolt kan visa upp! Hur och var du som kund vill använda filmen är upp till dig men vi stöttar dig gärna och hjälper till.

Vår digitala strateg kommer ut till er och håller en workshop på 45 minuter för att sätta upp mätbara mål och val av kanaler. Vill du veta mer eller beställa en film?

Kunders tankar om processen

Då jag är själv på marknadsavdelningen tyckte jag att det var extra smidigt att Adme skötte allt. Vi behövde bara fylla i behovsanalysen och sen förstod ni precis vad vi ville ha. Det var också skönt med den tydliga produktionsprocessen så att jag kunde fokusera på annat!

Daniela Morales, MarknadsansvarigAurora Innovation

This is my second time working with Adme, and once again they delivered without a hitch. When I showed the video to my team they were incredibly impressed by how easily it explained our relatively complex product. They were also amazed by the turnaround time - just a few weeks from start to finish!

Vanessa Meyer, CMOLoop54

Det var enkelt att jobba med er. Ni har koll på processen, arbetar strukturerat men flexibelt och bjöd inte på några otrevliga överraskningar. Vi är supernöjda med resultatet och jag har redan rekommenderat Adme till flera kollegor.

Anna Drysén, MarknadschefTele2