Apptus

3 Filmer

Explained in 1 minute
How we can help
Merchandising with AI

APPTUS

Apptus eSales är en ”All-in-one AI-Powered eCommerce optimisation”-lösning. Och det kan ju låta väldigt tekniskt och komplicerat men faktum är att du kan inte skriva Retail utan AI. För att ligga i framkant i en alltmer konkurrensutsatt marknad krävs smarta lösningar som kombinerar modern teknik med den mänskliga kompetensen.

Apptus och Adme har ett flerårigt samarbete där vi tagit fram tillsammans i olika skeden för bolagets utveckling. Som en del av ett större profileringsarbete var det nu dags igen att ta en större titt på digital marknadsföring. Vi tog tillsammans fram en serie animerade företagsfilmer som belyser olika delar och vilket värde Apptus ger till sina kunder.

Vad tyckte kunden?

”När vi skulle producera våra filmer valde vi mellan ett par olika bolag. Det som gjorde att vi fastnade för Adme var, förutom deras referens-case, en extremt väldokumenterad arbetsprocess. När vi väl körde igång projektet visade det sig snabbt att vi hade valt helt rätt bolag. Från start till slut var arbetet proffsigt utfört! Tidsramarna hölls, de kom med idéer baserade på gedigen erfarenhet och framför allt; Adme gänget är fantastiska att arbeta med tack vare deras glada, trevliga och tillmötesgående approach! Vi är supernöjda med våra fyra filmer, har en femte på gång och jag kan varmt rekommendera att arbeta med dem!”

– Nilla Hedlund, Marketing Communication Manager

Apptus

Apptus + Distancyfy = Success at Stayhard

CASE-FILM

Tillsammans med projektet ovan tog vi även fram en Case-film tillsammans där vi tydligt belyser verkliga exempel på hur eSales löser problem och ger kunden ännu större kontroll och bättre resultat. Tillsammans med Johan Davidsson, VD på Distancify, berättar vi om hur Stayhard arbetat och nyttjat de fantastiska funktioner och lösningar som Apptus erbjuder.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Stratiteq

IT

Eastcoast

IT

Din Lön

IT

Draftit

IT

GetControl

IT

Techbuddy

IT

AdraSoftware

IT

Apptus

IT

Jeeves

IT

Brokerway

IT

Loop Rocks

Bygg – IT

Journal Digital

IT

inlumi

HR

Loop54

IT

TellusTalk

IT

Primekey

IT

Elastx

IT

SQL Service

IT

Swiftcourt

IT

Equipe

IT

GetAccept

IT

Cenito

IT

Stratiteq

IT

Incentive

IT

INEA

IT

Zkyon

IT

Vionel

IT

Barium

IT

Truecaller

IT